Aftale om samarbejde

DIF Soldaterprojekt og Vordingborg Kommune har indgået et samarbejde på området for skadede veteraner. 

Samarbejdet betyder, at DIF Soldaterprojekt og Vordingborg Kommune løbende vil samarbejde for at give kommunens skadede veteraner den bedste støtte på deres vej tilbage til job eller uddannelse, samt at lette den skadede veterans administrative arbejdsgang mellem Vordingborg Kommune og DIF Soldaterprojekt. 

Vordingborg Kommunes veterankoordinator og DIF Soldaterprojekt vil arbejde tæt sammen og i de sager, hvor det er relevant, indgå et samarbejde om at tilbyde individuelt tilpassede løsninger til den skadede veteran. 

Veterankoordinator

Telefon

Gert R. Frandsen

40 35 64 45

E-mail

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har bevilget midler til den treårige projektperiode. Sammen med Forsvarsministeriets bevilling påtager vi os dermed et ansvar for at hjælpe de soldater, der har betalt en høj pris under udsendelse i internationale militære missioner.

DIF Soldaterprojekt løber frem til 31. december 2020.
 

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Kontakt

T: 21466862

E: acn@dif.dk