DIF Soldaterprojekt_Logo

Aftale om samarbejde

Slagelse Kommune

DIF Soldaterprojekt og Slagelse Kommune har indgået et samarbejde på området for skadede veteraner. 

Samarbejdet betyder, at DIF Soldaterprojekt og Slagelse Kommune løbende vil samarbejde for at give kommunens skadede veteraner den bedste støtte på deres vej tilbage til job eller uddannelse, samt at lette den skadede veterans administrative arbejdsgang mellem Slagelse Kommune og DIF Soldaterprojekt. 

Slagelse Kommunes veterankoordinator og DIF Soldaterprojekt vil arbejde tæt sammen og i de sager hvor det er relevant, indgå et samarbejde om at tilbyde unikke løsninger til den enkelte skadede veteran. 

Veterankoordinator

Telefon

Heidi Anita Stentoft

21 32 27 47

E-mail

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har bevilget midler til den treårige projektperiode. Sammen med Forsvarsministeriets bevilling påtager vi os dermed et ansvar for at hjælpe de soldater, der har betalt en høj pris under udsendelse i internationale militære missioner.

DIF Soldaterprojekt løber frem til 31. december 2020.
 

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Kontakt

T: 21466862

E: acn@dif.dk