Aftale om samarbejde

Skive Kommune, Veteran Café Skive og DIF Soldaterprojekt samarbejder tæt om indsatsen overfor kommunens skadede veteraner. Det gælder både i forhold til de brede initiativer og løsninger på individniveau.

 

Gennem blandt andet løbende vidensdeling, idrætsinitiativer og øget synlighed samarbejder Skive Kommune, Veteran Café Skive og DIF Soldaterprojekt om at skabe den bedste platform og støtte for skadede veteraner på vejen mod øget livskvalitet, større sundhed samt job eller uddannelse.

 

Mere information om samarbejdet og veteraninitiativer i Skive Kommune:

Veteran Café Skive

Preben Sloht

Veterankoordinator

Telefon

Claus Mosbæk

9915 7716

E-mail

E-mail

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har bevilget midler til den treårige projektperiode. Sammen med Forsvarsministeriets bevilling påtager vi os dermed et ansvar for at hjælpe de soldater, der har betalt en høj pris under udsendelse i internationale militære missioner.

DIF Soldaterprojekt løber frem til 31. december 2020.
 

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Kontakt

T: 21466862

E: acn@dif.dk