DIF SOldaterprojekt på ski

Samarbejdsaftale

Danmarks skiforbund
DIF Soldaterprojekt & Danmarks Skiforbund har indgået et samarbejde for gruppen af skadede veteraner

DIF Soldaterprojekt og Danmarks Skiforbund har indgået et samarbejde om, at tilbyde skadede veteraner muligheden for at prøve kræfter med skisport. 

DIF Soldaterprojekt og Danmarks Skiforbund vil forsøge at lokalforankre så meget af aktiviteten som muligt, men samtidig skabe mulighed for at skadede veteraner kan erhverve sig kompetencer inden for instruktørvirke på ski under særlige forhold. Instruktørvirket vil i første omgang primært være med udgangspunkt i langrend.

DIF Soldaterprojekt og Danmarks Skiforbund arbejder også på at kunne lave nogle introduktionsdage til Biathlon, (skiskydning). 

Er du interesseret I at høre mere om mulighederne i dit lokalområde, eller har særlig interesse i noget af ovenstående kan du kontakte DIF Soldaterprojekt HER

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har bevilget midler til den treårige projektperiode. Sammen med Forsvarsministeriets bevilling påtager vi os dermed et ansvar for at hjælpe de soldater, der har betalt en høj pris under udsendelse i internationale militære missioner.

DIF Soldaterprojekt løber frem til 31. december 2020.
 

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Kontakt

T: 21466862

E: acn@dif.dk