Safe Zone træning

Tanken med Safe Zone træning er idrætstilbud for skadede veteraner fysisk såvel som psykisk. Det er en mulighed for at træne i selskab med ligesindede veteraner i trygge rammer. Der er plads til alle, som ønsker en mere aktiv hverdag.

Der er forskellige Safe Zones over hele landet, så der er mulighed for at finde et tilbud i dit lokalområde. Du finder en oversigt over vores forskellige Safe zones på kortet nedenfor: 

Safe Zones bliver arrangeret i samarbejde med lokale idrætsforeninger, som bidrager med dygtige instruktører, gode faciliteter og meget mere. 

Vi afholder også både camps og events med udgangspunkt i idræt og fællesskaber for skadede veteraner og pårørende. Det kan du se det store udvalg af idrætstilbud her.

 

FLERE SAFE ZONES PÅ VEJ

DIF Soldaterprojekt og DMI arbejder målrettet på at få oprettet flere Safe Zones i hele landet. Siden vil løbende blive opdateret.

Se interview med Jakob Andersen fra Safe Zone træningen i Unity Gym:

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har bevilget midler til den treårige projektperiode. Sammen med Forsvarsministeriets bevilling påtager vi os dermed et ansvar for at hjælpe de soldater, der har betalt en høj pris under udsendelse i internationale militære missioner.

DIF Soldaterprojekt løber frem til 31. december 2020.
 

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Kontakt

T: 21466862

E: acn@dif.dk