Safe Zone træning

Tanken med Safe Zone træning er idrætstilbud for skadede veteraner fysisk såvel som psykisk. Det er en mulighed for at træne i selskab med ligesindede veteraner i trygge rammer. Der er plads til alle, som ønsker en mere aktiv hverdag.

Der er forskellige Safe Zones over hele landet, så der er mulighed for at finde et tilbud i dit lokalområde. Du finder en oversigt over vores forskellige Safe zones på kortet nedenfor: 

Safe Zones bliver arrangeret i samarbejde med lokale idrætsforeninger, som bidrager med dygtige instruktører, gode faciliteter, smil og tryghed og meget mere. 

Vi afholder også både camps og events med udgangspunkt i idræt og fællesskaber for skadede veteraner og pårørende. Du kan se det store udvalg af idrætstilbud her.

 

FLERE SAFE ZONES PÅ VEJ

DIF Soldaterprojekt og DMI arbejder målrettet på at få oprettet flere Safe Zones i hele landet. Siden vil løbende blive opdateret.

Se interview med Jakob Andersen fra Safe Zone træningen i Unity Gym:

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Bliv kontaktet

Er du skadet veteran, og ønsker du at blive kontaktet personligt af DIF Soldaterprojekt?  Tilmeld dig her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. (Dette er ikke tilmelding til specifikke arrangementer)

Er du:

Kontakt

Du kan skrive en besked til os her:

Kontakt DIF Soldaterprojekt 

eller:

T: 21466862

E: acn@dif.dk

Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby