DIF Soldaterprojekt Logo
Ride4Rehab - logo

Ride4Rehab

I 2021 afholder DIF Soldaterprojekt for tredje gang Ride4Rehab.  Det er et ni etaper langt cykelevent på tværs af Danmark. Formålet er todelt og handler bl.a. om, at give en gruppe af skadede veteraner en unik fysisk oplevelse med idrætten ved at cykle gennem Danmark. Derudover bidrager projektet til at udbrede budskabet om - og kendskabet til Danmarks Idrætsforbunds arbejde for skadede veteraner med DIF Soldaterprojekt.

Veteranerne cykler som fælles gruppe men opdelt i tre mindre grupper med udspring i gennemsnitsfarten i gruppen gennem det danske land og følges af et  kompetent hold af hjælperyttere og ressourcepersoner som psykologer, mekanikere, beredskabsfolk m.m. Derudover vil der på de ni etaper også deltage en bred vifte af politikere, skuespillere, sportsfolk og andre spændende personer, som alle bakker op om grundtankerne bag DIF’s Soldaterprojekt.

Ride4Rehab er langt mere end et stort cykelevent. Ride4Rehab er bygget på lokale træningsgrupper, som hver uge cykler rundt om i hele landet. Her bliver grundstenen til det store fællesskab lagt, når veteranerne mødes i Safe Zones og dyrker idrætten og det sociale i små sikre træningsgrupper.

Her kan du  finde både vores lokale cykel Safe Zones og øvrige Safe Zones.

RUTEN 2021


Ruten er netop blevet offentliggjort og vil i 2021 byde på etaper, der som noget nyt bringe gruppen af veteraner over Sydfyn samt Lolland og Falster. 

Kort over etaperne.jpg

Deltagerkrav frem mod 2021


For at komme i betragtning til deltagelse i Ride4Rehab 2021 er der nogle forventninger og krav til dig som deltager.

Du kan se kravene her.

Ride4Rehab for tredje gang

Ride4Rehab blev første gang afviklet tilbage i 2013 for fysisk skadede veteraner af DHIF (Parasport) Soldaterprojekt. 

Fra årsskiftet 2017 inkluderer DIF Soldaterprojekt nu alle skadede veteraner, herunder de psykisk skadede veteraner som udgør en noget større gruppe.  Dette betød, at gruppen i 2018 bestod af 45 skadede veteraner. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORUM - FACEBOOK

 

Vi opfordrer alle cykleglade veteraner til at melde sig ind i den lukkede Facebookgruppe ”Ride4Rehab”, hvor der kan deles træning, koordineres fælleskørsel o.lign.

     

Samarbejdspartnere

 

Club La Santa
VS Skjold med tekst.png