DIF Soldaterprojekt - Petanque

Samarbejdsaftale

Dansk Petanque Forbund
DIF Soldaterprojekt & Dansk Petanque Forbund har indgået et samarbejde for gruppen af skadede veteraner

DIF Soldaterprojekt og Dansk Petanque Forbund har indgået et samarbejde om, at tilbyde skadede veteraner muligheden for at prøve kræfter med Petanque som sportsgren. 

Aftalen betyder, at DIF Soldaterprojekt og Dansk Petanque Forbund, i samarbejde med de danske veteranhjem, vil tilbyde gratis dagsarrangementer, hvor deltagerne vil blive undervist i Petanque i en lokal klub. 

Det første arrangement blev afviklet d. 27. oktober i Odense, hvor vi havde en sjov og hyggelig dag.

På baggrund af de afholdte arrangementer vil DIF Soldaterprojekt og Dansk Petanque Forbund udvikle rammerne for et fremtidigt samarbejde. 

Du kan holde øje med kommende arrangementer her

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har bevilget midler til den treårige projektperiode. Sammen med Forsvarsministeriets bevilling påtager vi os dermed et ansvar for at hjælpe de soldater, der har betalt en høj pris under udsendelse i internationale militære missioner.

DIF Soldaterprojekt løber frem til 31. december 2020.
 

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Kontakt

T: 21466862

E: acn@dif.dk