Online træning

Hvordan får man bevægelse ind i hverdagen? Et bud kan være online træning. 

DIF Soldaterprojekt tilbyder her et alternativ til den ugentlige forenings og Safe Zone idræt. Du har muligheden for at træne direkte hjemme fra stuegulvet med en række online træninger, hvor du i korte videoer bliver guidet igennem træningspas af en række af de dygtige og frivillige kræfter, der til daglig står for vores Safe Zone træninger rundt om i landet. Du får altså en personlig træner direkte hjem i stuen.

Det er bare én af de måder, hvorpå du kan være en del af idrætsfællesskabet, som DIF Soldaterprojekt har skabt. Del meget gerne din træning med os på Facebook

 

Du har også muligheden for at deltage i vores Camps, events eller Safe Zones for skadede veteraner og pårørende.

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Bliv kontaktet

Er du skadet veteran, og ønsker du at blive kontaktet personligt af DIF Soldaterprojekt?  Tilmeld dig her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. (Dette er ikke tilmelding til specifikke arrangementer)

Er du:

Kontakt

Du kan skrive en besked til os her:

Kontakt DIF Soldaterprojekt 

eller:

T: 21466862

E: acn@dif.dk

Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby