Medarbejdere

Rune Oland Tanggaard

Projektleder

Jeg er projektleder og har således det overordnede ansvar for projektet – et ansvar jeg har haft siden 2011, hvor projektet startede for de fysisk skadede.

Således står jeg for den overordnede koordinering og styring af DIF Soldaterprojekt i samarbejde med specialforbund, foreninger og offentlige myndigheder. Jeg er uddannet med en Cand. Scient. i Idræt og psykologi med speciale i idrætspsykologi (KU og UBC).
 

Mine personlige idrætsinteresser er ski, surf, sejl, bold, cykling, løb, skov og vand… og meget mere

Tlf.: 2749 4950

E-mail: rot@dif.dk

Andreas Carlsen

Projektkonsulent Øst

Jeg er uddannet Sergent samt kandidat i Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet. Inden skiftet til DIF Soldaterprojekt, underviste jeg i idræt på Nærum Gymnasium. Desuden har jeg erfaring med planlægning af sportsevents samt arbejde i Idrættens Hus, hvor jeg tilbage i 2011 arbejdede i DHIF – herunder for Soldaterprojektet.

Jeg vil i tæt samarbejde med resten af holdet være ansvarlig for kontakten til veteraner, specialforbund, opretholdelse af hjemmesiden og sociale medier samt stå for dialogen med danske kommuner på Fyn, Sjælland og øerne.

Idrætsligt dyrker jeg især løb, men ski, outdoor aktiviteter samt ketchersport er også populært.

Tlf.: 21466862

E-mail: acn@dif.dk

Robert Mortensen

Projektkonsulent Vest

Jeg er oprindeligt uddannet smed og rundede efterfølgende Forsvaret, hvor jeg gjorde tjeneste i Slædepatruljen Sirius. Efterfølgende arbejdede jeg som høj- og efterskolelærer. Jeg færdiggjorde min kandidat i Læring og Forandringsprocesser i sommeren 2019.. 

 

Jeg har brugt en stor del af mit liv i naturen, hvad enten det er ved et roligt kaffebål, på skiture i Norge eller på lange adventure races. Jeg har udannet mig til instruktør inden for havkajak, kano, foskajak, klatring, mountainbike, gletsjervandring m.m. Alt sammen fordi jeg elsker det aktive liv, og brænder for at dele min glæde ved dette med andre.

 

 Jeg er projektets vest-konsulent og har spændende tiltag i det jyske som mit fokusområde. Jeg er således primær kontaktperson for veteranerne, kommunerne og andre aktører på området i Jylland.

Tlf.: 24885407 

E-mail: ROM@dif.dk

Jonas Hjorth Andersen

Projektkonsulent

Jeg har en baggrund i Forsvaret, og var udsendt på ISAF 9, Afghanistan. Jeg har selv en PTSD diagnose, og har i mit eget rehabiliteringsforløb brugt idræt som et af de primære virkemidler til både resocialisering og identitetsgenskabelse, og kender til alle de positive indspil, som idrætten kan give.

 

Jeg har de seneste to år studeret, og jeg er nu ansat i DIF på deltid, hvor jeg håber at kunne dele ud af mine egne dyrt købte erfaringer. Jeg står blandt andet for kontakt til kommuner samt planlægning af diverse projekter og events.

 

Jeg dyrker selv en bred vifte af sport, men særligt langdistanceløb, mountainbike og ekspeditionslignende ture fylder meget i mit hjerte.

Tlf.: 2177 9201

E-mail: jha@dif.dk

Valdemar Stengaard Hansen

Projektkonsulent

Uddannet cand.mag i Kommunikation og IT, som startede i DIF Soldaterprojekt som praktikant og fortsat efterfølgende. På nuværende tidspunkt dækker jeg opgaver med datamonitorering, sociale medier og hjemmeside opdatering.  

Jeg har tidligere været træner i springgymnastik og dyrket en masse forskellige sport fra karate til svømning, hvor der nu bliver spillet fodbold som frivillig på DFUNK IF, som er integrationsprojekt for unge flygtninge. Derudover bliver det til en smule løb for at holde formen ved lige. 

Tlf.: 52381501

E-mail: VSH@dif.dk

Sara Almholt Hjalager

Studentermedhjælper

Jeg er uddannet Cand. Scient i Idræt fra Aarhus Universitet og er nu deltidsansat ved DIF Soldaterprojekt. Desuden har jeg siden 2017 været en del af Invictus Games, hvor jeg har fungeret som svømme- og løbetræner.


I DIF Soldaterprojekt arbejder jeg med udvikling og afvikling af Safe Zones samt kontakt til veteraner og specialforbund.

 

Jeg har siden 2012 dyrket militær femkamp på Forsvarets landshold, hvor jeg i 2018 opnåede det største indenfor sporten, nemlig titlen som verdensmester.

Tlf.: 20867130

E-mail: SHJ@dif.dk

Malene Thisgaard Knudsen

Studentermedhjælper

Jeg har en bachelor i idræt fra Aarhus Universitet, hvor jeg i mit afsluttende bachelorprojekt skrev om DIF Soldaterprojekt. Nu er jeg i gang med kandidaten i humanistisk og samfundsfaglig idrætsvidenskab, også på Aarhus Universitet. 

 

Jeg er praktisk talt vokset op i en håndboldhal og har spillet håndbold hele mit liv. På grund af en lang række af skader er håndbolden nu skiftet ud primært med spinning og løb. Derudover elsker jeg at stå på ski. 

 

Jeg har været frivillig på Safe-Zonen i Aarhus det sidste års tid og har nu fornøjelsen af at hjælpe Robert med opgaverne i Jylland.

Tlf.: 28799507

E-mail: MTK@dif.dk

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Bliv kontaktet

Er du skadet veteran, og ønsker du at blive kontaktet personligt af DIF Soldaterprojekt?  Tilmeld dig her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. (Dette er ikke tilmelding til specifikke arrangementer)

Kontakt

Du kan skrive en besked til os her:

Kontakt DIF Soldaterprojekt 

eller:

T: 21466862

E: acn@dif.dk