Medarbejdere

Rune Oland Tanggaard

Projektleder

Jeg er projektleder og har således det overordnede ansvar for projektet – et ansvar jeg har haft siden 2011, hvor projektet startede for de fysisk skadede.

Således står jeg for den overordnede koordinering og styring af DIF Soldaterprojekt i samarbejde med specialforbund, foreninger og offentlige myndigheder. Jeg er uddannet med en Cand. Scient. i Idræt og psykologi med speciale i idrætspsykologi (KU og UBC).
 

Mine personlige idrætsinteresser er ski, surf, sejl, bold, cykling, løb, skov og vand… og meget mere

Tlf.: 2749 4950

E-mail: rot@dif.dk

Andreas Carlsen

Projektkonsulent Øst

Jeg er uddannet Sergent samt kandidat i Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet. Inden skiftet til DIF Soldaterprojekt, underviste jeg i idræt på Nærum Gymnasium. Desuden har jeg erfaring med planlægning af sportsevents samt arbejde i Idrættens Hus, hvor jeg tilbage i 2011 arbejdede i DHIF – herunder for DIF Soldaterprojektet.

Jeg vil i tæt samarbejde med resten af holdet være ansvarlig for kontakten til veteraner, specialforbund, opretholdelse af hjemmesiden og sociale medier samt stå for dialogen med danske kommuner på Fyn, Sjælland og øerne.

Idrætsligt dyrker jeg især løb, men ski, outdoor aktiviteter samt ketchersport er også populært.

Tlf.: 21466862

E-mail: acn@dif.dk

Robert Mortensen

Projektkonsulent Vest

Jeg er oprindeligt uddannet smed og rundede efterfølgende Forsvaret, hvor jeg gjorde tjeneste i Slædepatruljen Sirius. Efterfølgende arbejdede jeg som høj- og efterskolelærer. Jeg færdiggjorde min kandidat i Læring og Forandringsprocesser i sommeren 2019.. 

 

Jeg har brugt en stor del af mit liv i naturen, hvad enten det er ved et roligt kaffebål, på skiture i Norge eller på lange adventure races. Jeg har udannet mig til instruktør inden for havkajak, kano, foskajak, klatring, mountainbike, gletsjervandring m.m. Alt sammen fordi jeg elsker det aktive liv, og brænder for at dele min glæde ved dette med andre.

 

 Jeg er projektets vest-konsulent og har spændende tiltag i det jyske som mit fokusområde. Jeg er således primær kontaktperson for veteranerne, kommunerne og andre aktører på området i Jylland.

Tlf.: 24885407 

E-mail: ROM@dif.dk

Thomas Gram

Ride4Rehab-konsulent

Jeg er oprindeligt uddannet skolelærer samt sidenhen, ”NLP/PEP High Performance Business Practitioner. Jeg har gennem de sidste 14 år arbejdet som selvstændig konsulent og før det har jeg været ansat i forskellige idrætsforbund samt i og omkring professionelle fodboldklubber i Danmark. Her har jeg arbejdet med større og mindre events, marketing mv. 

Jeg er primært ansat til at sikre et unikt Ride4Rehab, sommeren 2021 og vil herudover indgå i den daglige drift af de forskellige tiltag i DIF Soldaterprojekt. 

Idrætsligt er jeg bidt af en gal fodbold, men nyder også langrend, en god cykeltur samt en god bog og min familie. 

Tlf.: 2049 3575

E-mail: TGR@dif.dk

Jonas Hjorth Andersen

Projektkonsulent

Jeg har en baggrund i Forsvaret, og var udsendt på ISAF 9, Afghanistan. Jeg har selv en PTSD diagnose, og har i mit eget rehabiliteringsforløb brugt idræt som et af de primære virkemidler til både resocialisering og identitetsgenskabelse, og kender til alle de positive indspil, som idrætten kan give.

 

Jeg har de seneste to år studeret, og jeg er nu ansat i DIF på deltid, hvor jeg håber at kunne dele ud af mine egne dyrt købte erfaringer. Jeg står blandt andet for kontakt til kommuner samt planlægning af diverse projekter og events.

 

Jeg dyrker selv en bred vifte af sport, men særligt langdistanceløb, mountainbike og ekspeditionslignende ture fylder meget i mit hjerte.

Tlf.: 2177 9201

E-mail: jha@dif.dk

Valdemar Stengaard Hansen

Projektkonsulent

Uddannet cand.mag i Kommunikation og IT, som startede i DIF Soldaterprojekt som praktikant og fortsat efterfølgende. I mit daglige virke arbejder jeg med datamonitorering og Sociale medier.

Jeg har tidligere været træner i springgymnastik og dyrket en masse forskellige sport fra karate til svømning, hvor der nu bliver spillet fodbold som frivillig på DFUNK IF - et integrationsprojekt for unge flygtninge. Derudover bliver det til en smule løb for at holde formen ved lige. 

Tlf.: 52381501

E-mail: VSH@dif.dk

Katrine Marslew Fritzen

Projektkonsulent

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut, og har i den forbindelse bl.a. været frivillig omkring OMBOLD og Hjemløselandsholdet i gadefodbold. Efterfølgende har jeg læst en kandidat i Idræt og Sundhed på SDU med speciale i sportspsykologi. Jeg har desuden erfaring fra Idrættens Hus, hvor jeg både har været ansat som studentermedhjælper i Danmarks Skiforbund og DIF Analyseafdeling. 

 

Jeg er ansat som konsulent med ansvar for de opgaver, der ligger under tværforbundsinitiativet. Dette indbefatter at være den primær ansvarlige for samarbejdet med Bueskydning Danmark, Dansk Atletik Forbund, Dansk Kano og Kajak Forbund, Dansk Surf og Rafting Forbund, Danmarks Ishockey Union, Dansk Svømmeunion, Dansk Skytte Union og Danmarks Cykle Union.

 

Jeg er tosset med næsten alle former for sport og elsker nye udfordringer idrætsmæssigt. 
Jeg har brugt, og bruger stadig, en masse timer på en håndboldbane, og sideløbende holder jeg mig i form med løb og crossfit. Når håndboldsæsonen er slut, er jeg at finde på tennisbanerne. Derudover har jeg, siden jeg kunne gå, haft ski på fødderne. Jeg har primært udfoldet mig alpint, men har et mål om at skulle gennemføre Vasaløbet.  

Tlf.: 61261482

E-mail: KFR@dif.dk

Sara Almholt Hjalager

Studentermedhjælper

Jeg er uddannet Cand. Scient i Idræt fra Aarhus Universitet og er nu deltidsansat ved DIF Soldaterprojekt. Desuden har jeg siden 2017 været en del af Invictus Games, hvor jeg har fungeret som svømme- og løbetræner.


I DIF Soldaterprojekt arbejder jeg med udvikling og afvikling af Safe Zones samt kontakt til veteraner og specialforbund.

 

Jeg har siden 2012 dyrket militær femkamp på Forsvarets landshold, hvor jeg i 2018 opnåede det største indenfor sporten, nemlig titlen som verdensmester.

Tlf.: 20867130

E-mail: SHJ@dif.dk

Malene Thisgaard Knudsen

Studentermedhjælper

Jeg har en bachelor i idræt fra Aarhus Universitet, hvor jeg i mit afsluttende bachelorprojekt skrev om DIF Soldaterprojekt. Nu er jeg i gang med kandidaten i humanistisk og samfundsfaglig idrætsvidenskab, også på Aarhus Universitet. 

 

Jeg er praktisk talt vokset op i en håndboldhal og har spillet håndbold hele mit liv. På grund af en lang række af skader er håndbolden nu skiftet ud primært med spinning og løb. Derudover elsker jeg at stå på ski. 

 

Jeg har været frivillig på Safe-Zonen i Aarhus det sidste års tid og har nu fornøjelsen af at hjælpe Robert med opgaverne i Jylland.

Tlf.: 28799507

E-mail: MTK@dif.dk

Emma Sophie Hammer

Studentermedhjælper

Jeg er i gang med min bachelor i Idræt på Københavns Universitet, og efterfølgende er planen at læse videre på kandidaten. Tidligere har jeg arbejdet meget med events og så har jeg været træner i mange år. 

 

Jeg har i mine tidlige år været gymnast, efterfølgende blev jeg eliteroer og har været til VM og EM, men i dag dyrker jeg en hel masse Crossfit. Udover det har jeg stået på ski i 17 år, og kan befærde mig i alt andet end boldsport.

 

Hos DIF soldaterprojekt skal jeg være med til at planlægge events, og ellers bare diverse opgaver der er brug for at blive løst på Sjælland. Derudover har jeg også opgaver i DIF Get2Sport.

Tlf.: 29281541

E-mail: ESH@dif.dk

Maria Kristina Andersen 

Projektkonsulent 
 

Jeg er uddannet Oversergent og har været i Forsvaret hele mit voksne arbejdsliv. I 2014 gik jeg på CU (civiluddannelse) idet jeg trængte til luftforandring og nye udfordringer. Jeg nåede at læse to år på ergoterapeutstudiet inden jeg selv blev sygemeldt og diagnosticeret med PTSD, som følge af min udsendelse på ISAF 9, Afghanistan.

Jeg har været tilknyttet DIF Soldaterprojekt af to omgange, tidligere som studentermedhjælper og nu er jeg vendt tilbage i et praktik/jobafprøvnings forløb, som et led i min rehabilitering.

I DIF Soldaterprojekt indgår jeg i rollen: Medarbejder med brugererfaring og jeg hjælper til hvor der er behov, derudover er jeg ansvarlig for Safe-Zone E-cykling.

Jeg er tosset med sport og fysisk aktivitet, på alle niveauer. Særligt funktionel træning, cykling og løb fylder en stor del af min hverdag.

Tlf.: 60848686

E-mail: MKA@dif.dk

Jonas Wahlgreen 

Studentermedhjælper 
 

Jeg har en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet, og er i gang med at tage en kandidatuddannelse i Humanfysiologi samme sted. Jeg har en baggrund i forsvaret, hvor det blev til næsten 10 års tjeneste, og en enkelt udsendelse ved ISAF 7, til Afghanistan, tilbage i 2009.

 

Jeg har været med i DIF Soldaterprojekt siden februar 2020, hvor jeg til daglig står for kontakten til veteraner og formidling af deres muligheder gennem projektet. Derudover løser jeg diverse ad hoc opgaver.

 

Jeg voksede op i en håndboldhal i en forstad til København, men har sidenhen stiftet bekendtskab med et væld at sportsgrene. På det seneste er det værd at nævne Crossfit, OCR, kajak og vandring, og har jeg mulighed for det, så ser du mig gerne på et snowboard eller et par langrendsski.

Tlf.: 29994678

E-mail: JOW@dif.dk

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Bliv kontaktet

Er du skadet veteran, og ønsker du at blive kontaktet personligt af DIF Soldaterprojekt?  Tilmeld dig her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. (Dette er ikke tilmelding til specifikke arrangementer)

Er du:

Kontakt

Du kan skrive en besked til os her:

Kontakt DIF Soldaterprojekt 

eller:

T: 21466862

E: acn@dif.dk

Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby