søn. 04. aug. | Cafė Udsigten

Ride4Rehab 2019 - Odsherred Bjerg Grand Prix

Kom med Ride4Rehab til Odsherred Bjerg Grand Prix d. 4. august og tag del i udfordringen på 75 km sammen med hele holdet af skadede veteraner. NB: Man skal selv medbringe cykel, cykelsko & væske samt energi. For mere info, læs tekst længere nede på siden
Man kan desværre ikke længere tilmelde sig Ride4Rehab eventet
Ride4Rehab 2019 - Odsherred Bjerg Grand Prix

Tid & sted

04. aug. 2019 07.00 – 16.00
Cafė Udsigten, Veddingevej 4, 4550 Asnæs, Danmark

Om eventet

Ride4Rehab 2019 - Odsherred Bjerg Grand Prix (NB: Man skal selv medbringe cykel, cykelsko & væske samt energi.)

Kom med Ride4Rehab til Odsherred Bjerg Grand Prix d. 4. august, og tag del i udfordringen på 75 km i et trygt fællesskab af både ressourcepersoner og ryttere fra hele landet. Man kan vælge 2 tempoer: 1. 25 km/t og 2. 20 km/t. Begge grupper støtter hinanden og skubber hvis nødvendigt over de stejle bakker, og vi efterlader ingen på vejen for sig selv! Det eneste det kræver er en cykel og Ride4Rehab tøj. Har du ikke fået tøjet fra sidste år, bliver det bestilt så det er klar til løbsdagen.

Løbet starter kl. 7.55, så vi mødes alle kl. 7.00 til kaffe og morgenbrød ved Cafe Udsigten, Veddingevej 4, 4550 Asnæs. Har man brug for hjælp til transport, så skriv det i tilmeldingen – så prøver vi at finde en løsning! Deltagelsen af cykelløbet er gratis.

Det bliver en drøn fed dag i fantastisk selskab og med sved på panden og masser af succes

HUSK at du selv skal have cykel, cykelsko samt væske og energi. Vi anbefaler også at man har en regnjakke med

Historie

Projektet Ride4Rehab er et cykelevent på tværs af Danmark, med formålet om at brede budskabet om DIF Soldaterprojekt samt give en gruppe af skadede veteraner en unik fysisk oplevelse på cykel gennem Danmark. Vi cykler 9 etaper igennem Danmark i periode 28/8 - 5/9 - 2018, med start i Frederikshavn og mål i København på Flagdagen for Danmarks udsendte. Det er vores ambition at gruppen bliver på 70 mand, inkl. Styregruppe, ressourcepersoner, VIP's, Psykologer mm.

Ride4Rehab blev første gang afviklet tilbage i 2013 for fysisk skadede veteraner af DHIF (Parasport) Soldaterprojekt. Fra årsskiftet 2017 inkluderer vi nu alle skadede veteraner, herunder de psykisk skadede veteraner som udgør en noget større gruppe.

Ride4Rehab samarbejder med DMI og Forsvarets Veterancenter.

Man kan desværre ikke længere tilmelde sig Ride4Rehab eventet

Del denne begivenhed