man. 27. aug. | Flådestationen

Ride4Rehab

Et landsdækkende cykelevent for skadede veteraner, hvor vi cykler på tværs af Danmark henover 9 etaper fra Frederikshavn til København. Målet er at ankomme til Kastellet, København d. 5 september, og indgår i Flagdagsarrangementet
Man kan ikke længere tilmelde sig
Ride4Rehab

Tid & sted

27. aug. 2018 10.00 – 05. sep. 2018 16.30
Flådestationen, Flådestationen, 9900 Frederikshavn, Danmark

Om eventet

Projektet Ride4Rehab er et cykelevent på tværs af Danmark, med formålet om at brede budskabet om DIF Soldaterprojekt samt give en gruppe af skadede veteraner en unik fysisk oplevelse på cykel gennem Danmark. Vi cykler 9 etaper igennem Danmark i periode 28/8 - 5/9 - 2018, med start i Frederikshavn og mål i København på Flagdagen for Danmarks udsendte. Det er vores ambition at gruppen bliver på 70 mand, inkl. Styregruppe, ressourcepersoner, VIP's, Psykologer mm.

Ride4Rehab blev første gang afviklet tilbage i 2013 for fysisk skadede veteraner af DHIF (Parasport) Soldaterprojekt. Fra årsskiftet 2017 inkluderer vi nu alle skadede veteraner, herunder de psykisk skadede veteraner som udgør en noget større gruppe.

Vi vil invitere relevante politikere, skuespillere, musikere, idrætsudøvere og mediepersonligheder til at deltage på en eller flere etaper, og prøve at skabe en stor fortælling omkring turen, og baggrunden for denne,

På Flagdagen for Danmarks udsendte d. 5. september ankommer vi til Kastellet på cykel, på det som er vores sidste etape, og deltager i paraden på lige fod med de resterende veteraner. Vi håber at kunne tiltrække en masse opmærksomhed og sætte vores aftryk på veteranområdet.

Ride4Rehab samarbejder med DMI og Forsvarets Veterancenter.

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del denne begivenhed