tor. 16. sep. | Immelns Kanotcenter

Outdoorcamp i Sverige 2021

D. 16. til 19. september afholder DIF Soldaterprojekt i samarbejde med Immelns Kanotcenter vores årlige outdoorcamp i Sydsverige. Vi sejler ud i kano, overnatter i telt, laver mad over bål, drikker kaffe, morgenbader og alle kan være med.
Outdoorcamp i Sverige 2021

Tid & sted

16. sep. 12.00 – 19. sep. 16.00
Immelns Kanotcenter, Immeln sø - adresse tilgår i infobrev.

Om eventet

Outdoor- og aktivitetsweekend i Sverige

D. 16 . til d. 19. september inviterer DIF Soldaterprojekt skadede veteraner på outdoorcamp i Sydsverige i området omkring Immeln. Området er kendt som Sydsveriges sidste vildmark, og byder på et væld af småsøer, øer og bugte at gå på opdagelse i. Det bliver en weekend der starter i kano indtil lejren, hvor vi bliver resten af campen. Vi skal lave mad over bål, sove i telt, dyrke samværet og lave forskellige aktiviteter inspireret af bushcraft.

Man kan vælge at være med alle 4 dage, med start torsdag d. 16. september, eller man kan vælge at være med 3 dage, og møde op dagen efter, fredag d. 17. september. Begge dage er fremmøde kl. 12.00.

Der kræves ingen forudgående kundskaber i kano, da campen er tilrettelagt, så alle kan være med uanset om man vil være aktiv i alle aktiviteter, eller blot har brug for at koble af ved bålet.

Antal pladser

Der er et begrænset antal pladser på 20 deltagere, og det vægtes i år at få 1/3 nye deltagere med på campen. Er man genganger, kan man forvente at få svar på, om man har fået en plads senest d. 9. august.

Facebookside 

Du kan med fordel blive medlem af Facebooksiden, der oprettet til at informere om campen:

Turen er støttet af Immelns Kanotcenter.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Robert Mortensen på e-mail: rom@dif.dk eller telefon: 2488 5407

Del denne begivenhed