søn. 14. okt. | Immelns Kanotcenter

Familie kanotur på Immeln

D. 14. til 18. oktober afholder DIF Soldaterprojekt, Veteraner i Vildmarken og Veteranstøtten en outdoor familie kanotur ved den svenske sø Immeln. Turen foregår i kano eller kajak, overnatning i telt og hygge om bålet. TILMELDING: http://xn--veteransttten-jnb.dk/wordpress/?event=familie-kanotur
Man kan ikke længere tilmelde sig
Familie kanotur på Immeln

Tid & sted

14. okt. 2018 10.00 – 18. okt. 2018 15.00
Immelns Kanotcenter, Gamla byvägen 1B, 289 73 Immeln, Sverige

Om eventet

Veteranstøtten inviterer veteraner, børn og pårørende med på kanotur i den ø-rige Sydsvenske sø, Immeln. Turen starter og slutter ved Immelns Kanocenter i den sydligste ende af søen. Området kaldes for den sidste vildmark i Sydsverige. Undervejs skal vi på opdagelse blandt de mange øer, spise noget god bålmad samt fiske i en af Sydsveriges bedste geddesøer. Turen er meget familievenlig, så du kan med fordel tage dine nærmeste med.

Kano er en fremragende transportform og er let at tilgå for alle aldersgrupper. Med kanoen kan vi virkelig gå på opdagelse blandt de over 200 øer som findes i Immeln. Kanoen er et rigtig godt transportmiddel når man er på tur, da man kan have meget oppakning med.

Turen foregår i efterårsferien fra søndag den 14. oktober til torsdag den 18. oktober – 5 dage på vandet. Vejret kan i efterårsferien være omskifteligt, så medbring tøj og udstyr til alt slags vejr. En anbefalet pakkeliste tilgår, når vi kommer nærmere afgang.

Immlen er en fremragende fiskesø og kendt for sine store gedder. Søen byder udover fiskeri på gedder også på aborre, suder, ørred og brasen. Veteranstøtten sørger for fiskekort til deltagerne, såfremt man ønsker dette. Du skal selv medbringe fiskegrej.

Derudover byder de svenske skove på masser af svampe samt diverse bær i efteråret. Et skønt supplement til måltiderne.

Tilmeld dig turen nederst på siden og gør klar til en tur i den sydsvenske vildmark.

Turleder

Mit navn er Thomas Gravesen, Jeg er 33 år. Jeg har dyrket friluftsliv i nogen år, og har padlet i kano nogle gange, så jeg kan instruere og hjælpe med det meste, men du er ansvarlig for dig selv. Vi hjælper selvfølgelig hinanden, hvis behov opstår. Jeg tager selv min søn William på 5 år med for andet år i træk.

Du kan kontakte mig på Tgravesen@gmail.com – tlf: 28303433

Antal pladser

Maks 16, som vil blive udvalgt blandt de tilmeldte såfremt der er mere end 16 tilmeldt. Man får mail herom senest den 30. august. Tilmeldingen lukker den 26. august.

Transport

Vi kører i minibusser. Vi kører fra Veteranhjemmet på Frederiksberg til Immeln, det tager ca 2 timer og 30 minutter (ca 190 km).

Afgang

Søndag d. 15. oktober 2018 kl 10.00 ved Veteranhjemmet, Frederiksberg.

Hjemkomst

Torsdag d. 19. oktober 2016 ca. kl 15.00 ved Veteranhjemmet, Frederiksberg.

Rute

Vi padler fra kanocenteret i sydenden af Immeln og rundt i hele søen. Der er hjemmefra lagt en rute med oplagte overnatningssteder, men de præcise placeringer kan vi tage undervejs afhængig af vejr og lyst til opdagelse. Vi slutter igen ved Immeln Kanotcenter. Da den præcise rute i søen afhænger af vind og vejr kan længden variere, men regn med omkring 35 km i alt på de fem dage

Udstyr og mad

Du skal som deltager selv medbringe taske, telt (tarp, køje mf.) liggeunderlag og sovepose samt personlig udrustning.

Veteranstøtten sørger for mad fra søndag frokost til torsdag frokost med. Vi er fælles om alle måltider, og vi vil dele os op i nogle madhold ved turens begyndelse. Man kan med fordel selv medbringe lidt snacks til turen. Vi medbringer vanddunke fra start, og der er vandposter undervejs, hvor vi tanker op.

Sponsor

Immeln Kanocenter, hvor vi låner kanoer, er ejet og drevet af Jon Marin og hans familie. Jon er dansk kaptajn af reserven og selv veteran. Han vil gerne støtte sine medveteraner og Kanocenteret har derfor valgt at ikke tage sig betalt for kanoerne. Se mere på deres hjemmeside.

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del denne begivenhed