Kommende aktiviteter

DIF Soldaterprojekt tilbyder en lang række idrætsaktiviteter til både fysisk og psykisk skadede veteraner. Aktiviteter, hvor der er plads til alle, som ønsker at deltage. Det er fællesskabet, der er i fokus. Udover vores Safe Zones, så udbyder vi også Camps og events i løbet af året.

Herunder kan du se, hvilke kommende camps og events DIF Soldaterprojekt afholder i løbet af 2020 . Tryk på de camps, som du finder interessante, og få flere informationer samt mulighed for tilmelding.

Vi afholder i løbet af året både camps og events, som udelukkende er for veteraner, men der er også tilbud, hvor der er mulighed for at have pårørende med - så hele familien kan opleve glæden ved idrætsfællesskaber. 

Vi arbejder ihærdigt på alle 4 camps i 2020.

Info tilgår snarest.

Kommende Idræts Camps

 
R4R - 2021; Træningssamling 1
Fri, Aug 28
Forsvarets Sundhedstjeneste
Aug 28, 5:00 PM – Aug 30, 2:00 PM
Forsvarets Sundhedstjeneste, Sylbækvej 10, 8230 Åbyhøj, Danmark
I sommeren 2021 skal vi køre Ride4Rehab igen. Før vi kommer dertil, skal vi have nogle kilometer i benene, vind i håret og noget hygge på bagsmækken. Vi skal cykle sammen og vi skal tale en masse.
Del
Outdoorweekend i Sverige 2020
Thu, Sep 24
Immelns Kanotcenter
Sep 24, 12:00 PM – Sep 27, 4:00 PM
Immelns Kanotcenter, Gamla byvägen 1B, 289 73 Immeln, Sverige
D. 24. til 27. september afholder DIF Soldaterprojekt i samarbejde med Veteranstøtten og Immelns Kanotcenter en outdoorweekend ved den svenske sø Immeln. Turen foregår i kano, med overnatning i telte og hygge om bål.
Del
 
SEPE Extreme Challenge
Sat, Sep 12
Guldager Idrætscenter
Sep 12, 11:00 AM
Guldager Idrætscenter, Præstemarksvej 43, 6710 Esbjerg, Danmark
SEPE Extreme Challenge afvikles ved Guldager Idrætscenter og er et OCR løb i naturen omkring Sædding Ådal. Løbet byder på over 30 forhindringer på en 8 km lang rute, forhindringerne er en blanding mellem de klassiske OCR-forhindringer.
Del
Evolution Race Mountain
Sat, Sep 26
Hedeland
Sep 26, 11:00 AM
Hedeland, Tranemosevej 4, 2640 Hedehusene, Danmark
Du løber sjældent mere end 500 meter af gangen. Det smukke terræn er i sig selv en udfordring.
Del

Kommende Events

Dette er bare nogle af årets 4 store camps, som DIF Soldaterprojekt afholder. Du kan læse mere om vores ugentlige Safe Zone træninger her . Du kan også læse mere om, hvad DIF Soldaterprojekt er her 

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Bliv kontaktet

Er du skadet veteran, og ønsker du at blive kontaktet personligt af DIF Soldaterprojekt?  Tilmeld dig her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. (Dette er ikke tilmelding til specifikke arrangementer)

Er du:

Kontakt

Du kan skrive en besked til os her:

Kontakt DIF Soldaterprojekt 

eller:

T: 21466862

E: acn@dif.dk

Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby