Kommende aktiviteter

DIF Soldaterprojekt tilbyder en lang række idrætsaktiviteter til både fysisk og psykisk skadede veteraner. Aktiviteter, hvor der er plads til alle, som ønsker at deltage. Det er fællesskabet, der er i fokus. Udover vores Safe Zones, så udbyder vi også Camps og events i løbet af året.

Herunder kan du se, hvilke kommende camps og events DIF Soldaterprojekt afholder i løbet af 2020 . Tryk på de camps, som du finder interessante, og få flere informationer samt mulighed for tilmelding.

Vi afholder i løbet af året både camps og events, som udelukkende er for veteraner, men der er også tilbud, hvor der er mulighed for at have pårørende med - så hele familien kan opleve glæden ved idrætsfællesskaber. 

Vi arbejder ihærdigt på alle 4 camps i 2020.

Info tilgår snarest.

Kommende Idræts Camps

 
 • fre. 07. maj
  Faaborg
  07. maj 15.00 – 09. maj 15.00
  Faaborg, Knagelbjerg 4, 5600 Faaborg, Danmark
  DIF Soldaterprojekt og Faaborg-Midtfyn Kommune inviterer til Vildmarkscamp i den danske natur ved Svanninge Bjerge. En god mulighed for at komme ud i naturen, prøve kræfter med flere idrætsaktiviteter og ind i fællesskabet. Der er kun få pladser, derfor er tilmeldingen 'først til mølle-princip'
  Del
 • tir. 22. jun.
  Aalborg til København
  22. jun. 16.00 – 02. jul. 09.00
  Aalborg til København, 9400 Nørre Uttrup, Danmark
  Så cykler vi igen. Ride4Rehab 2021. Fra Aalborg til København, 9 etaper, danske og internationale veteraner, ressourcer og andre spændende gæster. Vi glæder os.
  Del
 • søn. 11. jul.
  Paradislejren
  11. jul. 15.00 – 16. jul. 15.00
  Paradislejren, Paradisvejen 62, 8600 Silkeborg, Danmark
  DIF Soldaterprojekt og Det Danske Spejderkorps afholder familiecamp for skadede veteraner og deres pårørende den 11. - 16. juli på Paradislejren ved Silkeborg. Du kan glæde dig til masser af lærerige aktiviteter i fri luft. Campen er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond og Jascha Fonden.
  Del
 

Kommende Events

Dette er bare nogle af årets 4 store camps, som DIF Soldaterprojekt afholder. Du kan læse mere om vores ugentlige Safe Zone træninger her . Du kan også læse mere om, hvad DIF Soldaterprojekt er her 

 • tir. 13. apr.
  Jesuskirken
  13. apr. 12.00 – 14.00 CEST
  Jesuskirken , Kirkevænget 5A, 2500 København, Danmark
  Kom med til en Walk and talk med DIF Soldaterprojekt, Københavns Kommune og Københavns Zoologiske Have, hvor der er Veteran-jobmatch på programmet
  Del

Projektet skal være fundamentskabende i idrættens aktiviteter og idrætstilbud gennem blandt andet allerede etablerede aktiviteter med henblik på at genetablere den nødvendige livsbalance som overgangsfasen kræver af en, når man går fra militær til civil.

Bliv kontaktet

Er du skadet veteran, og ønsker du at blive kontaktet personligt af DIF Soldaterprojekt?  Tilmeld dig her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. (Dette er ikke tilmelding til specifikke arrangementer)

Er du:

Kontakt

Du kan skrive en besked til os her:

Kontakt DIF Soldaterprojekt 

eller:

T: 21466862

E: acn@dif.dk

Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby